Wan OFFICIAL

Wan OFFICIAL

Hot Stalkers!

Hi Welcome to Wan OFFICIAL, Hope u all enjoy reading my blog! Thanx You.

Selasa, 18 Februari 2014

1st post for 2014

AsSalam.



lama tak jenguk blog ni. haha. dah berhabuk dah. setelah sekian lama menghilangkan diri dalam dunia blog ni, kali ni tora datang lagi tahun 2014,! my 1st post in year 2014.

News about me? pa cita skang?

- Selesai study diploma kat politeknik tuanku syed sirajudin
- Bulan depan graduate! (tak sabar nk jumpa kawan2, lecturer2 kat ptss  ! )

So skang wat ape je ? sambung study atau keje?

- honestly, keje aku skang mongabihkan beras kat rumah je
- disamping itu , aku wat perniagaan secara on9, atleast dapat gak la menjana sdikit pendapatan sebelum aku terjun ke dunia pekerjaan secara serius nya. yela, Aku ni laki , bnyk tanggungjawab yg aku kena laksanakan tambah2 lagi anak sulung.
-sambung study? tak kot. aku rasa takde minat nk blajar. aku terus sambung keje kot.

well. u know what. ? umur aku skarang 22 tahun.  wow. siyes aku tak sgka. masa ni sgt laju, terlalu laju.!

aku ada bnyk benda lagi nk coghito (loghat nogori yo)  ni, tapi next post la aku citer.

btw thanks for reading!


my new phone , Lenovo S650  :)

Sabtu, 28 Julai 2012

bukankah aku?

Assalamualaikum. :) hari ni xde ape yg nk update sgt just nk share mengenai satu lagu ni. first time aku dgr lagu ni, siyes rasa nk nagih.. sbb lirik dia sgt menyentuh hati. ditmbah dgn vokal yg mendayu.. sape yg tak rasa nk nagih pas dengar lagu ni memg hati dia keras. :)

ni lirik lagu dia. sad song. tapi best.

awi rafael - bukankah aku


Hancur hatiku hatiku ini
Meskipun tiada pun yang tahu
Aku berdoa aku kan cuba
Meskiku tak lagi percaya

Namun ku masih tetap mencuba
Hampa hati yang ada di langkah kaki
Namun tetap ku menanti

Bukankah aku yang kau mengatakan cinta
Bukan diriku yang kau janjikan semua
Luluh hatiku menantikanmu
Menantikan jawabmu ohh

Meskipun engkau bukan seperti yang dulu
Namun ku tetap disini menantikanmu
Sampai hatimu tinggalkan aku
Namun cintaku tetap hanya untukmu

Bukankah aku yang kau mengatakan cinta
Bukan diriku yang kau janjikan semua
Luluh hatiku menantikanmu
Menantikan jawabmu ohh

Meskipun engkau bukan seperti yang dulu
Namun ku tetap disini menantikanmu
Sampai hatimu tinggalkan aku
Namun cintaku tetap hanya untukmu